Betaalbare raamdecoratie bij Cirluna!

Betaalbare raamdecoratie van hoge kwaliteit

betaalbare raamdecoratieJe huidige raamdecoratie is toe aan vervanging, maar daar wil je het liefst niet teveel voor betalen. Je wilt betaalbare raamdecoratie en het liefst natuurlijk raamdecoratie die er goed uitziet en een tijdje mee gaat. Oftewel, raamdecoratie met een goede kwaliteit.

Cirluna heeft kwalitatieve raamdecoratie die betaalbaar is. Zo is er standaard 25% korting op de plissé en dupligordijnen / duettegordijnen, maar ook voor de rolgordijnen, duo rolgordijnen, houten jaloezieën en aluminium jaloezieën betaal je nooit te veel! Je kunt via de website je eigen raamdecoratie samenstellen en dat al vanaf €35,00 euro. Oftewel, goede mooie raamdecoratie van goede kwaliteit en voor een betaalbare prijs. Heb je vragen over het opmeten, het bestellen, of wil je een vrijblijvend advies? Bekijk onze klantenservice pagina om je vragen te stellen of bekijk de veelgestelde vragen. Die hebben we namelijk speciaal voor jou op een rij gezet! Tevens is Cirluna telefonisch te bereiken en via Whatapp kun je ze snel en gemakkelijk een vraag stellen. Erg handig wanneer je niet zeker bent over het opmeten van het raam. Gewoon even een foto sturen en je krijgt advies op maat terug.

Welke kleuren en welke materialen wil je hebben als raamdecoratie?

Nadat je gekozen hebt wat voor soort raamdecoratie je graag wilt hebben, raden wij je altijd aan om eerst een gratis kleurstaaltje te bestellen. Je kunt dan de kleuren uitzoeken die het best passen bij de inrichting van de desbetreffende kamer. Daarnaast kun je ook nog verschillende materialen kiezen om je betaalbare raamdecoratie van te laten maken. De raamdecoratie wordt op maat gemaakt waarbij uiteraard de gekozen materialen en kleuren worden gebruikt.

Kleurstaaltjes binnen twee werkdagen in huis.

Wanneer je de kleurstaaltjes hebt besteld, worden ze binnen twee dagen bij jou thuisbezorgd. Houd er wel rekening mee dat je per productgroep maximaal 5 kleurstaaltjes kunt bestellen. Indien je er toch meer nodig hebt, is dat uiteraard geen probleem. Want wanneer je meer staaltjes wilt kun je gewoon contact opnemen met de klantenservice van Cirluna en wordt het geregeld!.