De nieuwe raamdecoratie blog van Cirluna

Raamdecoratie, er is al veel over geschreven en over gezegd maar wat is Raamdecoratie nu precies? Het woord zegt het al, decoratie voor je raam en dan bedoelen we de binnenkant van je raam. Dit kan sfeervol en functioneel zijn. In de aankomende blogs zullen we je hier alles over vertellen!

De verschillende soorten raamdecoratie

Onder Raamdecoratie vallen vele productgroepen zoals rolgordijnen, duo rolgordijnen, plisse en dupli/duette gordijnen, aluminium en houten jaloezieën. En zo kunnen we nog wel even verder gaan… raamdecoratie is ook nog eens in 2 verschillende varianten verkrijgbaar. Je hebt de voorverpakte varianten welke je zo in de bouwmarkt meepakt, achterin de auto gooit en gelijk probeert te monteren, ook wel standaardmaten of ready made genoemd, en de maatwerk variant waarbij het product tot op de mm nauwkeurig voor jou op maat gemaakt wordt. Hierbij heb je meer mogelijkheden in kleuren, opties en gaan de maten vaak veel breder en hoger dan bij het standaardmaten assortiment. Het kwaliteits- en afwerkingsniveau ligt vaak een stuk hoger maar ook de prijs is in veel wat gevallen hoger.

Dit onderwerp zullen we ook bespreken aangezien er voor elke portemonnee wel een oplossing is en we graag de verschillen duidelijk willen maken. Ook zullen we gaan kijken naar de oplossingen voor verschillende soorten ramen, want welk product is nu geschikt voor jouw situatie. We hopen je in de aankomende tijd tips, trucs en vooral leuke informatie te kunnen geven om geïnspireerd te raken en een keuze te kunnen maken op het moment dat je zelf iets nodig hebt!