,

Duo rolgordijnen om schittering te voorkomen.

Last van schittering op je beeldscherm? Kies voor duo rolgordijnen!

Duo rolgordijnen op maatJe kent het wel, je zit op de bank, kijkt naar je favoriete serie, en dan merk je dat de zon steeds lager komt te staan en dat je beeldscherm begint te schitteren. Je kunt de ondertiteling niet eens meer lezen door het felle licht dat op je beeldscherm schijnt. Door te kiezen voor duo rolgordijnen kun je zelf kiezen hoeveel licht er binnen komt in je kamer. Doordat de duo rolgordijnen zijn voorzien van een dubbele laag stof kun je deze flexibele rolgordijnen gemakkelijk afstellen zodat het licht binnen komt op de plekken die jij wilt. De duo rolgordijnen hebben transparante en dichte banen stof die je over elkaar heen kunt schuiven.

Welke kleur kies jij?

Wil je de keuze hebben uit verschillende kleuren, zodat jij je kamer helemaal in kunt richten zoals jij dat wenst, dan ben je bij Cirluna aan het juiste adres. De duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar in 25 verschillende kleuren. Daarnaast wordt het duo rolgordijn standaard stijlvol afgewerkt.

Waarom de duo rolgordijnen van Cirluna?

Kies je voor kwaliteit voor een betaalbare prijs? Dan kies je voor Cirluna. De Duo Rolgordijnen worden standaard afgeleverd met een luxe bovenbak die leverbaar is in vier verschillende kleuren. Ook wordt er standaard een verduistering onderlat bijgeleverd. Deze onderlat hangt nooit door. De bedieningsketting is standaard van metaal en het sluitpunt wordt standaard exact op maat gemaakt. Wist je dat al deze standaard voordelen van Cirluna bij andere leveranciers al snel tussen de €10 en €20 euro per onderdeel kost? Reken uit je voordeel!

Cirluna adviseert graag zodat jij de juiste keuze kunt maken. Wil je meer weten over de duo rolgordijnen op maat van Cirluna, neem dan een kijkje op deze pagina. Dit product kun je zelf samenstellen en de prijs start vanaf €59,00 euro. Kies voor lichtbeheersing, privacy en sfeer met dit mooie en kwalitatieve product.