,

Houten jaloezieën van Cirluna. Creeër Sfeer!

Waarom kiezen voor houten jaloezieën?

Houten JaloezieënSfeer maken kan op meerdere manieren. Maar waarom zou je kiezen voor houten jaloezieën? Houten jaloezieën zijn echte sfeermakers en daarom tegenwoordig erg populair. Je creëert een natuurlijke uitstraling waarmee je gemakkelijk de lichtinval kunt afstellen zoals jij het in gedachten had. Kies voor houten jaloezieën als je van een strakke inrichting houdt, zodat ze het beste tot hun recht komen. Twijfel je nog over de kleur? Vraag hier dan gratis kleurstaaltjes aan. De kleurkeuze is belangrijk om de sfeer te creëren die jij voor ogen hebt. In totaal zijn er 18 verschillende kleuren, die gekozen kunnen worden voor dit product.

Zijn houten jaloezieën duur?

Afhankelijk van het formaat en de uitvoering van het product die jij zelf kunt samenstellen, kun je de  jaloezieën al bestellen vanaf €65,00 euro. Er zijn genoeg opties om dit product op maat te laten maken zodat het aansluit bij jouw interieur. Meestal worden de jaloezieën gebruikt in de woonkamer, slaapkamer en keuken.

Beschikbare afmetingen
De beschikbare afmetingen variëren van minimaal 45 cm tot maximaal 270 cm breed. Daarnaast minimaal 40 cm tot maximaal 280 cm hoog. De maximale oppervlakte is daarom 6,4 vierkante meter. Wil je toch een breder exemplaar, neem dan even contact op. Het is eventueel mogelijk om de jaloezieën aan elkaar te maken zodat ze breder worden. Hier willen we je wel graag persoonlijk adviseren.

Wat is er zo bijzonder aan de houten jaloezieën van Cirluna?

Allereerst levert Cirluna  jaloezieën van hoogwaardige Nederlandse kwaliteit. Net als alle andere producten worden de houten jaloezieën op maat gemaakt en wordt er snel geleverd omdat alles in Nederland wordt geproduceerd. Ook zit er standaard twee jaar garantie op dit product.

Kies zelf de kleur van de houten jaloezieën en krijg zonder meerprijs de bedieningszijde, lamelbreedt, voorzetkoof en ladderband.

Wij adviseren je graag gratis, zodat jij de beste keuze kunt maken. Meer weten over dit product? Lees hier verder.