Over Cirluna

Wie zijn wij?

Cirluna is ontstaan vanuit een fysieke winkel welke al 15 jaar bestaat. De jarenlange ervaring en kennis in de detailhandel op het gebied van raamdecoratie en woningstoffering hebben ervoor gezorgd dat Cirluna ook de online specialist is op het gebied van raamdecoratie. We hebben een deskundig team van 3 mensen welke dagelijks voor je klaar staan. De naam Cirluna is een combinatie van Kiruna (stad in het noorden van Zweden) en Luna, wat maan betekend. In de stad Kiruna gaat de zon in de zomer 2 maanden niet onder dus raamdecoratie is daar wel gewenst! En aangezien wij in de avond de raamdecoratie altijd gesloten hebben vonden we de maan wel een mooie aanvulling in onze merknaam. Vandaar Cirluna!

Cirluna Raamdecoratie staat voor deskundigheid en kwaliteit tegen een leuke prijs.

Nina geeft stijladvies voor raamdecoratie op maat van Cirluna en zit op de bank

Gratis kleurstaaltjes

Twijfel niet over de kleur raamdecoratie, maar profiteer van onze gratis staaltjesservice. Met de staaltjesservice helpen wij je bij het maken van een keuze naar wens en halen wij onzekerheden weg.

Met de staaltjesservice haal je ook een stukje van de kwaliteit van Cirluna in huis. Zo kun je jouw eerste ervaring hebben met de kwaliteit van onze stoffen en de servicegedachte van Cirluna.

Meet- en montageservice

Het belangrijkste bij een op maat product is het inmeten. Het inmeten wordt door onze klanten ook gezien als het meest spannende moment voor hun aankoop. Dit hoeft echter helemaal niet spannend te zijn.

Cirluna hoopt je maximaal te kunnen faciliteren voor, tijdens en na de aankoop. Dit doen wij door middel van speciaal samengestelde meet- en montageservice instructies en je kunt ons foto’s via de WhatsApp sturen voor extra ondersteuning.

Persoonlijk advies

Twijfels over welk product in welke situatie het beste past? Twijfel niet! Cirluna heeft een speciale mogelijkheid voor het uploaden van jouw foto’s. Zo kunnen wij je voorzien van persoonlijk advies voor jouw raamdecoratie.

Met behulp van ons gratis persoonlijk advies willen wij je graag helpen bij het vinden van de best passende raamdecoratievorm voor jouw situatie. Geef daarbij altijd jouw persoonlijke wensen aan.

Veilig betalen

Cirluna maakt gebruik van de digitale betaalomgeving van de Rabobank. De Rabobank maakt gebruik van de Omnikassa waarbinnen je met jouw betaalpas en/of creditcard kunt afrekenen.

Al onze betalingen worden versleuteld gedaan vanuit ons CMS-systeem. Dit houdt in dat je veilig kunt betalen en dat de persoonsgegevens veilig bij ons zijn opgeslagen.

2 jaar fabrieksgarantie

Al onze producten hebben een standaard fabrieksgarantie van 2 jaar. Cirluna streeft in het geval van een defect of storing naar een spoedige oplossing voor het probleem.

Onze service uit zich in de snelle afhandeling van een probleem, het kunnen maken van persoonlijk contact en het uitsluitend werken met A-merk fabrikanten.

Gratis verzending

Als extra service verzenden wij al jouw pakketjes gratis. Of dit nu gaat om gratis kleurstaaltjes of om het leveren van jouw raamdecoratie op maat. Cirluna streeft naar een spoedige levering rechtstreeks vanuit de fabriek.

Onze leveringen gebeuren uitsluitend door erkende en gecertificeerde logistieke partners. Deze partners verzenden jouw product met de grootst mogelijke zorg, zodat je vele jaren plezier kunt hebben van jouw raamdecoratie.