,

Plissegordijnen op maat, jouw huis, jouw design!

Plissegordijnen op maat, jouw huis, jouw design!

Plissegordijnen op maatJe hebt een tijdje op internet rond zitten kijken en bent verschillende raamdecoratie producten tegen gekomen. Maar wat is nou de decoratie die past bij jou in het huis? Kies je voor Plissegordijnen op maat, of ga je voor houten jaloezieën, duo rolgordijnen of toch voor eenvoudige rolgordijnen? Er is genoeg keuze.

En dan valt de keuze op Plissegordijnen op maat.

Na lang nagedacht te hebben over de keuze die perfect aansluit op jouw wensen, kies je uiteindelijk toch voor de Plissegordijnen op maat. Dat is een goede keuze! De Plissegordijnen worden namelijk steeds populairder en dat komt omdat deze raamdecoratie erg veelzijdig is. Er zijn twee varianten beschikbaar in de webshop van Cirluna. Zo heb je het standaardmodel en het Top down/bottom-up model. Je kunt met dit tweede model zowel de bovenkant als de onderkant verstellen, waardoor je de lichtinval en privacy in je kamer helemaal naar wens in kunt stellen. Daarnaast beschikken de plissé en dupli stoffen over een aantal zeer goede eigenschappen. Zo verbeter je de akoestiek van de woning en zijn de meeste stoffen warmtewerend in de zomer en in de winter houden ze juist de warmte lekker binnen.

Plissegordijnen op maat, zo simpel kan het zijn!

Als je de juiste kleuren en materialen hebt gekozen, en de afmetingen hebt doorgegeven zal de bestelling worden geplaatst en wordt de raamdecoratie binnenkort bij jouw thuis bezorgd. Een aantal voordelen die de maatwerk raamdecoratie van Cirluna met zich meebrengen zijn dat je de mooiste natuurlijke kleuren en structuren hebt gekozen die bij jouw woning passen. Daarnaast zijn de Plissegordijnen geschikt voor elke situatie. Denk hierbij aan vaste ramen, kantel-& en draairamen, maar ook op dakramen! Ook krijg je bij Cirluna standaard 25% korting en zijn de Plissegordijnen gemakkelijk zelf te monteren.