Raamdecoratie advies nodig voor jouw situatie?

Raamdecoratie advies nodig? Wij helpen graag

Al een tijdje ben je op zoek naar de perfecte raamdecoratie in jouw huis. Toch ben je er achter gekomen dat je wel wat raamdecoratie advies kunt gebruiken om het juiste product voor jouw situatie en ramen te kiezen. Bij Cirluna helpen wij je graag met het kiezen van de juiste raamdecoratie en geven daar graag persoonlijk advies over. Wij zorgen er voor dat je de juiste raamdecoratie kiest die dan op maat wordt gemaakt en geleverd.raamdecoratie advies

Stuur een foto van je raamsituatie op voor advies op maat

Als je er zeker van wilt zijn dat wij het beste advies aan je kunnen geven, raden we aan om even een foto op te sturen van de raamsituatie waarvoor je advies wilt ontvangen. Je kunt de foto maken via smartphone, tablet of fotocamera. De foto kan dan via WhatsApp worden gestuurd naar 06-37559053 of je kunt het doorsturen via de computer door hier het formulier in te vullen en een foto te uploaden. Het ervaren team van Cirluna stuurt je dan gericht en vrijblijvend advies terug.

Onthoud: raamdecoratie advies, bij Cirluna kost het niets!

Tevreden met het advies? Maar wat is de goede kleur?

raamdecoratie adviesBij Cirluna geeft men door jarenlange ervaring met het inmeten, adviseren en monteren van raamdecoratie een goed en passend advies. Maar wanneer je nog onzeker bent over de kleur kun je er uiteraard nog voor kiezen om gratis kleurstaaltjes te bestellen zodat je de juiste kleur bij jouw inrichting kunt kiezen. De raamdecoratie moet natuurlijk wel aansluiten bij de uitstraling van de rest van het huis.

Zelf jouw product samenstellen?

Wil je toch liever zelf jouw product samenstellen in plaats van gratis advies ontvangen, dan kan dat natuurlijk ook. Cirluna heeft een tool ontwikkeld waarmee je in een aantal stappen gemakkelijk zelf je product online kunt samenstellen en de prijs kunt berekenen. Kies eerst het model, dan het soort raam, vervolgens de kleur en dan kun je de afmetingen invullen. Ook krijg je verschillende opties aangeboden om de raamdecoratie nog meer naar wens te maken.

Nieuwsgierig geworden? probeer het dan snel uit op cirluna.nl