Raamdecoratie trends voor deze winter!

Raamdecoratie trends die deze winter helemaal in zijn!

Raamdecoratie trendsHet is buiten weer kouder, eerder donker en binnen is het knusser. De kaarsen gaan aan, de gordijnen gaan dicht en je creëert een heerlijk warme sfeer in huis. Maar wat zijn nou de raamdecoratie trends voor deze winter? Als je nog van plan bent om nieuwe raamdecoratie op te hangen, of nog ideeën zoekt voor jouw nieuwbouw woning, lees dan gerust deze raamdecoratie trends even door!

De raamdecoratie trends van 2017, plissegordijnen op maat!

De trend die we vandaag bespreken, zijn de plissegordijnen op maat. Een plissé kan op iedere kamer goed tot zijn recht komen omdat je heel makkelijk kunt spelen met de hoeveelheid licht die je doorlaat. Op deze manier kun je de sfeer creëren die jij wilt hebben.

Qua kleuren en materiaalsoorten is er veel mogelijk bij plissegordijnen. Zo zijn er de enkele plissé stoffen en de Dubbele of duette stoffen. Enkele plissestoffen zijn veelal in diverse kleuren verkrijgbaar terwijl de dubbele stoffen vaak een meer neutrale kleur hebben. Er zit een verschil in prijs en eigenschappen tussen de enkele en dubbele stoffen. Hier informeren we je graag over.

Het hangt dan ook af van de rest van de desbetreffende kamer welke combinatie je het beste kunt kiezen. Eén van de trends uit 2017 is dat je voor lichte muren kiest maar met één deel van deze muren in een andere kleur. Wanneer je voor witte muren gaat met één groen vlak dan zou je kunnen kiezen voor plissegordijnen met een warme kleur. Tegen een grijze of wat donkerdere muur, kun je het best voor een lichte kleur plissé gaan. Voor meer informatie over plissegordijnen kun je hier terecht.

Welke meubels passen bij deze trends?

Wat we dit jaar veel tegenkomen bij woonkamers met een plissegordijn, zijn houten vloeren en houten meubels. Vaak afgewerkt met stoelen van stof die een andere kleur hebben. Wit komt vaak goed uit bij een donkere muur of woonkamer waarbij één muur gekleurd is. Het is dan leuk om de accessoires zoals potten, bakken en kussentjes in een andere kleur te doen die bij de gekleurde muur of muren past. Kortom, je kunt je eigen smaak combineren met de raamdecoratie trends van deze winter!

Wilt u kleurstaaltjes ontvangen om te kijken of de plissegordijnen goed passen bij de kleuren van uw huidige inrichting? Neem dan hier een kijkje, en bestel gratis de kleurenstaaltjes.