,

Rolgordijnen op maat, Cirluna weet raad!

Rolgordijnen op maat, moderne stoffen in top kwaliteit voor een zeer goede prijs vanaf €35,-

Rolgordijnen op maatDe rolgordijnen op maat zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo is er het standaard model. Dit model is een kwalitatief goed rolgordijn zonder teveel poespas en voor een hele goede prijs. De bedieningsketting is van kunststof en tegen een meerprijs kun je voor verschillende opties kiezen.

Indien je een rolgordijn op maat nodig hebt voor draairamen of kiepramen dan heeft Cirluna de optie om de rolgordijnen te leveren met spandraden en klemsteunen. Indien je niet wilt dat het rolgordijn klappert, bij bijvoorbeeld montage op een deur die vaak open gaat, dan raden wij de optie spandraden aan. Verder kun je de keuze maken om de spandraden in het kozijn te plaatsen als de rolgordijnen op maat worden besteld voor montage in de dag of de spandraden op het kozijn voor montage op de dag.

Rolgordijnen op maat zijn gemakkelijk in te meten en te monteren

Net als al het andere aanbod aan raamdecoratie die wij aanbieden zijn de rolgordijnen heel gemakkelijk om in te meten en te monteren. Daarnaast is een groot voordeel dat je zelf kunt kiezen of je de bediening links of recht wilt hebben. De montagesteunen kunnen gebruikt worden om de rolgordijnen op maat te monteren op de wand of op het plafond.

Waarom kies je voor rolgordijnen op maat van Cirluna?

Cirluna vindt kwaliteit erg belangrijk. Daarom garanderen wij A-merk kwaliteit. Daarnaast is deze kwaliteit super scherp geprijsd. Vanaf €35,00 euro heb jij een rolgordijn op maat in je huis hangen. Ook hebben wij het grootste kleuren assortiment. Wil je weten welke kleuren we allemaal hebben, vraag dan hier een gratis kleurenstaaltje aan! En tot slot geven wij twee jaar garantie om de kwaliteit die wij beloven te waarborgen. Wil je meer informatie over rolgordijnen op maat, lees dan hier verder. Het is ook mogelijk om via telefoon, mail of WhatsApp contact op te nemen, zodat wij je gratis kunnen adviseren.